Търси

Как да поръчам

Kapkovo.bg е оптимизиран за максимално улеснено пазаруване без необходимост от регистрация. С цел предпзването на личните данни на клиента регистрацията в сайта е премахната.

Търсене на продукти

За да намерите даден продукт, имате няколко опции, а именно:

  1. В полето за търсене в горната част на страницата въведете името или част от името на продукта и натиснете "лупата" или изберете от падащият списък с предложения;
  2. Изберете категорията към която принадлежи продукта от навигацията намираща се под полето за търсене;

Добавяне на продукти в пазарската количка

Не е задължително да сте в страницата на продукта, когато искате да го добавите в пазарската количка.  Но за повече информация, влизате в страницата му. Там ще трябва да изберетежелано количество (1 е количеството по подразбиране), преди да натиснете "Добави в количката".

Преглед на пазарската количка и поръчване

В горния десен ъгъл на сайта ще видите икона на пазарска количка и номер индикиращ броя на продуктите в нея. Там можете да разгледате артикулите които сте избрали, както и да ги редактирате. На същия екран трябва да се въведе информацята за доставка. Потвърждаване то на поръчка става след съгласяването на клиента с условията за ползване и натискане на бутона "Поръчай".

Желани продукти

Всеки един продукт може да бъде добавен към любими. Това се случва след натискане на бутона "сърце" в списъка с продукти или от бутона "Добави в желани" ако сте влезли в детайлната страница на продукта. Списъка от желани проукти може да бъде разглеждан и редактиран от намиращият се горната дясна част на сайта бутон "сърце" с номер индикиращ броя на добавените продукти. Тези продукти остават запазени докато клиента не реши да ги поръча.

 

Filters
Sort
display