Search

Доставка

Използваме посочените от клиента данни за обработка и изпращане на поръчаната стока. Доставката се извършва за сметка на клиента. В процеса на обработване на поръчката наш представител се свързва с клиента и го информира за датата и цената на доставката. Използваме услугите на Еконт за доставка на поръчаните стоки до посочен от клиента адрес или до офис на Еконт в България. 

Начин на плащане:

- Наложен платеж при получаване на пратката. 

Цена на доставката:

- Поради голямите разлики в размерите на предлаганите стоки, не е възможно да предоставим конкретна информация за цената на доставката. Наш представител ще се свърже с Вас по телефон или имейл, за да Ви информира за цената на доставката.

Време за доставка:

Стандартно стоките се доставят в рамките на три работни дни от датата на подадената заявка. Поръчки подадени през почивни дни (събота, неделя), както и в дни на национални празници и официално неработни такива, се обработват на следващия работен ден и се доставят в рамките на три работни дни от датата на подадената заявка за куриер.

Връщане на закупена стока:

- Ако желаете да върнете закупена стока трябва да ни информирате на тел. или имейл . Продуктите не трябва да са с нарушен търговски вид. Клиента трябва за собствена сметка да изпрати стоката обратно с опция за преглед до офис на Еконт . Стойността на продуктите ще Ви бъде възстановена след получаването на пратката, както и преглед от наша страна. Възстановяването на стойността се извършва по банков път.

Filters
Sort
display